TEAMS

Aviato

logo

Σπύρος Χατζηαργυρός

|

Η Ιδέα

Το Aviato προέκυψε από την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της πληροφορίας που διακυβεύεται στο διαδίκτυο. Σε έναν κόσμο πλημμυρισμένο από αντιφατικές συμβουλές και παραπλανητικές πληροφορίες, το Aviato δρα ως οδηγός και πηγή αξιόπιστων συμβουλών για τη γυμναστική, τη διατροφή και την υγεία. Στοχεύει να απλοποιήσει την πρόσβαση στις επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες, δημιουργώντας προσαρμοσμένα προγράμματα και παρέχοντας κατευθυντήριες αρχές για την επίτευξη προσωπικών στόχων υγείας και ευεξίας. Συνοδεύει τον χρήστη σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης, αναδεικνύοντας την ουσία πίσω από την πληροφορία και προσφέροντας αξία που μετατρέπει τις ανεκπλήρωτες φιλοδοξίες σε επιτυχίες.

Τεχνολογία και ωριμότητα

Η τεχνολογία του Aviato αναδεικνύει μια επανάσταση στην υγεία και την ευεξία. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, προσαρμογές σε προσωπικές ανάγκες και παροχή πληροφοριών για την αντιμετώπιση της αποπλάνησης στο διαδίκτυο, το Aviato ανοίγει νέους ορίζοντες για την υγεία των ανθρώπων. Συνδέει τις ανάγκες του κάθε ατόμου με τις πληροφορίες και τις εφαρμογές που του ταιριάζουν, διαμορφώνοντας ένα προσωπικό μονοπάτι για την υγεία και την ευημερία του.

Ποια είναι τα μελλοντικά μας σχέδια;

Τα μελλοντικά μας σχέδια είναι ακόμα πιο φιλόδοξα. Θέλουμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερες ζωές και να καταστήσουμε την υγεία και την ευημερία προσιτές σε περισσότερα άτομα από ποτέ. Με την εφαρμογή μας, σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια κοινότητα όπου κάθε άτομο μπορεί να βρει το προσαρμοσμένο δρομολόγιο για την υγεία του. Έτσι, θα επεκτείνουμε την επίδρασή μας και θα διαμορφώσουμε μια υγιή και ενεργή κοινωνία, επηρεάζοντας θετικά περισσότερα ακόμα από ποτέ.

Job Rider

logo

Αλέξανδρος Καζαντζίδης

|

Η Ιδέα

Το Job Rider είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που συνδέει ανθρώπους για οικονομικά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις προς τη δουλειά τους. Η εφαρμογή μας προωθεί τον συνεπιβατισμό και προσφέρει ενοικιάσεις λεωφορείων για αποτελεσματικά ομαδικά ταξίδια. Όλα αυτά ενώ συγχρόνως απλοποιεί τις καθημερινές διαδρομές μας και μειώνει την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Τεχνολογία και ωριμότητα

Για το Job Rider χρησιμοποιούμε Cross Platform τεχνολογίες ανάπτυξης λογισμικού για την όσο το δυνατόν ταχύτερη δημιουργία της πλατφόρμας, καθώς και αλγορίθμους Machine Learning για τη σύνδεση των μετακινήσεων που θέλουν να εκτελούν οι χρήστες μας. Η φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση της εφαρμογής, οι έξυπνοι αλγόριθμοι και οι δυνατότητες ενοικίασης λεωφορείων είναι έτοιμες να μεταμορφώσουν τις καθημερινές μετακινήσεις των χρηστών μας, προσφέροντας μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για την άμβλυνση των προκλήσεων στις μεταφορές.

Ποια είναι τα μελλοντικά μας σχέδια;

Τα μελλοντικά μας σχέδια περιλαμβάνουν την επέκταση της πλατφόρμας μας ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε προσαρμοσμένα πακέτα για μετακινήσεις υπαλλήλων σε ιδιωτικές εταιρείες και τη βελτίωση των επιλογών μετακίνησης με την προσθήκη E- scooter και E-bikes. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τις σύγχρονες ανάγκες μεταφοράς εργατικού δυναμικού σε άτομα αλλά και σε επιχειρήσεις με βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές.

LifePulse

logo

Παναγιώτης Καραδαγλής

|

Θωμάς Πατσάνης

|

Δημήτρης Ποζαρίτης

|

Η Ιδέα

Θέλουμε να αναδείξουμε τις ανάγκες εθελοντικής αιμοδοσίας στην Ελλάδα! H ιδέα μας είναι να αναπτύξουμε μία εφαρμογή κινητών συσκευών που θα ειδοποιεί μέσω push notification τους χρήστες, στην περίπτωση που κάποιο κοντινό νοσοκομείο έχει ανάγκη από την ομάδα αίματος τους.

Τεχνολογία και ωριμότητα

Στο Social Innovation Lab, επικεντρωνόμαστε στον σωστό σχεδιασμό και υλοποίηση της εφαρμογής, μέσα από cross-platform frameworks, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην
ευχρηστία της. Επιπλέον, κατασκευάζουμε ένα διαχειριστικό website (HTML, CSS και JS) μέσα από το οποίο το νοσηλευτικό προσωπικό αποστέλλει ειδοποιήσεις στους χρήστες όταν παρουσιαστεί ανάγκη για συγκεκριμένη ομάδα αίματος. Επιδιώκουμε να κυκλοφορήσουμε την πρώτη έκδοση της εφαρμογής μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Ποια είναι τα μελλοντικά μας σχέδια;

Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την εθελοντική αιμοδοσία, να αναδείξουμε τις συνεχείς ανάγκες στην χώρα μας και να συμβάλλουμε ως LifePulse στην αντιμετώπιση των ελλείψεων σε αποθέματα αίματος, ώστε ιδανικά.. να μην χρειάζεται πλέον η εφαρμογή μας! Θέλουμε να κυκλοφορήσουμε το app για κάθε κινητό τηλέφωνο και να συνεργαστούμε με όλα τα νοσοκομειακά ιδρύματα, τράπεζες αίματος και εθελοντικές ομάδες της Ελλάδας, διαδίδοντας το μήνυμα μας: giving blood is bloody awesome!

Medical Hub

logo

Κωνσταντίνος Ιάκωβος Τζελέπης

|

Μαρία Κούτσικου

|

Η Ιδέα

Στην Medical Hub έχουμε θέσει ως βασικό στόχο την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών υγείας . Δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα που παρέχει συγκεντρωτικά τις πληροφορίες που χρειάζονται οι χειρουργικοί ασθενείς για την σωστή , γρήγορη και αποτελεσματική καθοδήγηση τους στο σύστημα υγείας της χώρας μας .

Τεχνολογία και ωριμότητα

Μεγάλος όγκος των δεδομένων έχει συλλεχθεί έπειτα από διασυνδέσεις με νοσοκομεία και αρμόδιους φορείς καθώς και έχει δημιουργηθεί πρωτότυπο της ιστοσελίδας μας . Ο web developer της ομάδας έχει ξεκινήσει την δημιουργία της πλατφόρμας μας , με στόχο να κυκλοφορήσει το πρώτο MVP της Medical Hub προς δημόσια χρήση . Ταυτόχρονα εξελίσσουμε το Business Plan μας , βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με πιθανούς συνεργάτες αλλά και πελάτες και αναζητούμε νέους βιώσιμους τρόπους εξέλιξης των υπηρεσιών της Medical Hub .

Ποια είναι τα μελλοντικά μας σχέδια;

Ο κύριος μελλοντικός στόχος μας είναι να γεφυρώσουμε το χάσμα που δημιουργείται λόγω των κοινωνικών ανισοτήτων και διακρίσεων παρέχοντας σε όλους τους πολίτες τις πληροφορίες που χρειάζονται για την άρτια καθοδήγηση τους στο σύστημα υγείας . Επιπροσθέτως σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα εφαρμογών γύρω από τον τομέα της υγείας μέσω της συλλογής δεδομένων της πλατφόρμας μας και να παρέχουμε χρήσιμα στατιστικά στοιχεία στους ενδιαφερόμενους φορείς . Το όραμά μας είναι η επέκταση της εταιρίας μας στην διεθνή αγορά .

tinyTerrain

logo

Γρηγόρης Γκόγκας

|

Κωνσταντίνος Ρουμπάς

|

Χρήστος Παπαδόπουλος

|

Κωστής Χανής

|

Η Ιδέα

Χρησιμοποιούμε τη δύναμη των videogames για να εκπαιδεύσουμε άτομα γύρω από την υγεία και ασφάλεια. Ξεκινώντας από το σχολείο έως και την ενήλικη ζωή καθώς θέλουμε να επιτύχουμε ολοκληρωμένη και δια βίου, διαδραστική εκπαίδευση.

Τεχνολογία και ωριμότητα

Αρχικά γίνεται μία εκτίμηση του κάθε περιβάλλοντος (χώρος εργασίας, σχολείο ) έτσι ώστε το βιντεοπαιχνίδι που θα σχεδιαστεί να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες και να είναι πιο βιωματικό. Ο χρήστης στη συνέχεια θα παίξει, θα διασκεδάσει αλλά ταυτόχρονα θα μάθει τόσο με συνειδητό όσο και ασυνείδητο τρόπο. Έτσι, με μία απλή παρέμβαση, μπορούμε να καταφέρουμε πολύ μεγάλη απορρόφηση της πληροφορίας χωρίς τη χρήση συμβατικών και πολλές φορές βαρετών, μεθόδων εκπαίδευσης.

Ποια είναι τα μελλοντικά μας σχέδια;

Η μελλοντική μας πορεία έχει μέσα την εκπαίδευση άνευ αντιτίμου σε σχολεία ανά την Ελλάδα για διάφορα θέματα όπως π.χ. η ασφάλεια γύρω από σεισμούς ενώ παράλληλα θέλουμε να χτίσουμε περισσότερο το επιχειρηματικό μας προφίλ ώστε να προσεγγίσουμε εταιρείες ώστε να ασχοληθούμε με την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια. Έτσι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε ριζικά τη κουλτούρα & στην χώρα μας και να προλάβουμε μελλοντικά ατυχήματα.